LATA Integrationshus er et tilbud under § 107 i Serviceloven.

Integrationshuset er et tilbud til personer med nedsat psykisk funktionsevne. Integrationshuset er et midlertidigt bosted for personer mellem 18-35 år, der har nedsat psykisk funktionsevne som følge af personlig forfølgelse, traumatiserende hændelser og eller lignende.

RAMMER OG OMGIVELSER

LATA Integrationshus ligger i et naturskønt område i Næstved midtby med 5 min. til Næstved station, hvor der er forbindelse til København samt Odense på under en time. I byen findes indkøbsmulighed, cafeliv og masser af fri natur.

Integrationshuset har til huse i en charmerende ejendom centralt i byen med adgang til Susåen og Herlufholmskoven. Integrationshuset er fordelt på to etager. Der er 4 beboerværelser med enkeltsenge, garderobeskabe, bord samt tv-bord. Der er 1 fælles badeværelse med toilet. 2 fælles opholdsstuer et med TV, stort køkken, kontor / mødeværelse.

Udendørsarealerne består af en have med borde, bænke og en bålplads. Der er internetadgang/Wi-Fi i ejendommen. LATA Integrationshus er ikke tilgængelig for gangbesværede eller kørestolsbrugere